ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
!! NOVINKA !!

Nástěnné sestavy schránek vyrobené z řady BASIC vyrobíme do 7 dnů.

Představujeme Vám našeho partnera, společnost Fimont

25January

Výměna balkonů, výstavba a prodlužování lodžií

Pokud potřebujete vyměnit původní balkón za nový, doporučujeme Vám firmu Fímont která se specializuje právě na výměnu nových lodžií za původní balkóny. Také montuje lodžie i do míst, kde dříve nebyl balkon nebo prodlužuje původní lodžie.

Výměna balkonu za novou větší lodžii

Při výměně původního ocelového balkónu za novou větší lodžií získáte větší užitnou plochu oproti původnímu balkónu a díky neprůhlednému zábradlí i větší soukromí. Lodžie firma Fimont dodává a montuje s obdélníkovou základnou a nebo s základnou kde jsou zkosené vnější rohy základy lodžie / zalomený tvar lodžie/.

Založení / kotvení / lodžií

Založení /kotvení / nových lodžií provádí firma Fimont jednak klasicky do země, ale i novým moderním způsobem „na konzoly“.Tento způsob má oproti původnímu kotvení do země řadu výhod o kterých si více můžete přečíst na firemním webu www.fimont.cz.

Montáž nových lodžií

I na domech, které neměly původně ani balkón ani lodžií, je možné namontovat novou prostornou lodžií. Tímto způsobem je možné také přistavět k původním lodžiím ještě jednu a tím zvýšit opět plochu bytu. Novou lodžii je možné namontovat na libovolný typ bytových domů. Pokud vás tato možnost zajímá kontaktujte firmu Fimont.

Prodloužení původních lodžií

V některých případech je součástí výměny balkónů za lodžie u bytů také prodloužení původních lodžií/ převážně u společných prostor, ale provádí se i samostatné prodlužování původních lodžií. Podle dispozicí domů se provádí stejnoměrné nebo šikmé prodloužení původní lodžie. Současně s prodloužením lodžie montuje firma Fímont na lodžie nové zábradlí.

Zábradlí nových lodžií

U lodžií ať už se jedná o výměnu za původní balkony nebo výstavbu nových, popřípadě prodloužení původních lodžií se používají dva typy zábradlí.

Celobetonové zábradlí které je napavno spojené se základovou deskou lodžie. Kovové zábradlí s výplní. V tomto případě je zábradlí spojeno se základovou deskou lodžie šroubovými spoji. Výplně tohoto typu zábradlí mohou být několika druhů jako například neprůhledné plexisklo, neprůhledné tvrzené sklo s drátěnou výstuhou, průhledné tvrzené sklo.

Obě dvě tyto varianty zábradlí / betonové a kovové/ je možné montovat na oba tvary základen lodžie / obdélníkový a skosený-zalomený/. Všechny kombinace tvaru základny lodžie a jejího zábradlí je možné použít k zasklení lodžie.

Podrobnější informace získáte a požadavky na kalkulace výměny balkónu za lodžie, montáží nových lodžií popřípadě prodloužení původních lodžií posílejte na kontakt majitele společnosti FiMont s.r.o..